DE CHINESE MUUR ALPHEN AAN DEN RIJN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1857 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Chinese Muur Alphen aan den Rijn. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 22:40 Altijd op tijd en super lekke en warm.
22 mei 2024 om 22:07 Lekker eten en goed warm
16 mei 2024 om 17:29 Bestelling klopte niet zat geen babi pangang bij ,gebeld maar ze hadden geen tijd en belde niet terug.weer gebeld en na 1 uur toch gekregen.zeer teleurgesteld .gebeurd normaal niet.
13 mei 2024 om 21:26 Ik bestelde voor 18 uur te laten bezorgen. Echter kwam het al om 17:38 uur. Kortom 20 minuten eerder. Zelf kwam ik pas 18 uur thuis (vandaar dat ik om 18 uur bezorgd wilde hebben), toen was het eten al half koud, zonde…..
12 mei 2024 om 23:37 Jammer maar viel tegen. Een loempia moet een knapeerige korst hebben en niet een klef en papperig omhulsel. De nasi oogt niet erg smakelijk en is ook niet erg lekker. Ik had beter verwacht. en twee garnaaltjes.
12 mei 2024 om 22:02 Altijd optijd warm vers en kwaliteit!!
12 mei 2024 om 19:42 De bami was overkookt. Maar verder was het eten goed. En het duurde een uur voor dat het werd bezorgt.
2 mei 2024 om 22:48 Vlot bezorgd, lekker eten en gewoon goed warm
2 mei 2024 om 19:34 Was precies op de aangeven tijd. Eten was erg goed.
1 mei 2024 om 21:12 Super heerlijk weer gegeten! Lekkerste chinees van alphen
27 apr 2024 om 20:33 We hadden zelf 18 uur opgegeven en ondanks koningsdag was het keurig optijd. Koo lu yuk was niet heel lekker, taai en hard van binnen. De rest was prima
26 apr 2024 om 23:24 Op afgesproken tijdstip bezorgd en heerlijk gegeten